Wellness i Gråsten

Mindre end en times kørsel fra Gram ligger ét af Danmarks bedst beliggende feriecentre – Marina Fiskenæs i Gråsten. Lige ned til Flensborg Fjord.

Marina Fiskenæs feriecenter

 

Ferieboliger i Gråsten
Du bor i feriehus i 1 eller 2 plan – hvorfor de selv kalder dem 1½ plan vides ikke, da der jo er fuld hovedhøjde på 1. sal, men der er selvfølgelig skrå vægge. Her er 3 eller 4 soveværelser med dobbeltsenge, så der er god plads til 2 familier.
Nogle af dem har udsigt over Flensborg Fjord, men alle har både sauna, lækkert spabad og alt hvad du behøver af hårde hvidevarer.
Du kan også vælge at bo i Penthouse ferielejlighed med plads til 2 eller 4 med garanteret vid udsigt over fjorden.

Wellness i Gråsten

Marina Fiskenæs sauna
Marina Fiskenæs Feriecenter råder over nogle af de bedste wellness-faciliteter, der kan opdrives på danske feriecentre.
For det første kan du benytte deres store indendørs varmtvandsbassin med stjernehimmel, som er perfekt til ren afslapning, dampbad og saunaer (der er flere af dem). For det næste har du adgang til hele 2 finske saunaer som ligger i atriumgården lige udenfor det varmtvandsbassinet, hvor du også finder spabad og (is)-koldtvandskar, som er perfekt at veksle med efter sauna eller spa.
For det tredje tilbyder centret et bredt udbud af wellness-behandlinger og skønhedsbehandlinger. Hot Stone massage, manicure, ansigtsbehandling både for mænd og kvinder. Og min favoritbehandling – en ægte tyrkisk Hamam – et Tyrkisk Bad med bodyscrub, sæbeskum og kropsmassage.

Aktiviteter for hele familien

Marina Fiskenæs familieferie
Ud over wellness-afdelingen og behandlingerne, som jo mest er for de voksne, er der også adgang til Fitness-center, samt masser af aktiviteter for både børn og hele familien. Her er badeland, legeplads, hoppepude, legerum indendørs, og workshops for børn.
Aktiviteter som er både for børn og barnlige voksne omfatter bl.a. fodbold, bordtennis, vandsport og cykelture i den smukke natur, som omkranser feriecentret.

Enjoy Resorts
Marina Fiskenæs var tidligere ejet af Dayz Resorts, men er i 2012 overtaget af Enjoy Resorts, som driver feriecentret videre med endnu flere tilbud end tidligere.
Book ophold her

This entry was posted in Gråsten, Wellness ophold and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>