Wellness i Sønderborg

Fra Gram er der ikke langt til nogle af Danmarks bedste faciliteter hvad angår Spa- og Wellness – nemlig i Sønderborg.

Sønderborg byder på et bredt udbud af wellness-behandlinger, skønhedsbehandlinger, massage og alternative behandlinger. Samt selvfølgelig Fiskespa i Sønderborg som er blevet rasende populært.

Wellness i Sønderborg

Et par eksempler på de mest populære wellness-steder i Sønderborg:

Sundhed Syd
På Grundtvigs Allé i Sønderborg finder du den store klinik, Sundhed Syd, med et bredt udbud af wellness-behandlinger.
Her kan du få Ansigtsbehandling, Hårfjerning med Sugaring, Detox Fodspa, Fodbad og helkropsbad med Garra Rufafisk og Doktorfisk, Manicure, Pedicure og Voksbehandling.
Sundhed Syd er nok den klinik i Sønderborg, som tilbyder det største udvalg af kosmetolog-behandlinger og spabehandlinger  i Sønderborg.

Fiskespa i Sønderborg
En af de mest populære wellness-behandlinger i Sønderborg er faktisk et fodbad med Garra Rufa fisk – også kaldet Doktorfisk.
Du får en dejlig fodpeeling, som af de fleste bliver betragtet som en wellness-oplevelse, men som andre med deciderede hudlidelser (f.eks. Psoriasis) bliver anset som en lindring af deres sygdom. Doktorfisk er ligeglade – de hjælper alle med tørre og døde hudceller og efterlader deres helbredende enzym på huden.

This entry was posted in Sønderborg and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>